Claus per a la realització del TFG

DSC_0008

11NAUFEB18

Si tens dubtes sobre com fer el treball de fi de grau, de quina ha de ser la seua estructura o on trobar fonts i recursos per poder afrontar-lo, aquest curs et donarà les referències necessàries que s’han de tenir en compte a l’hora de posar en marxa el TFG.

El curs està impartit per Rafael Garcia Ros, Catedràtic, Director de Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació.

Els continguts d’aquest curs estan orientats de a proporcionar les claus generals per poder afrontar la realització del treball de fi de grau:   Qué és i qué no és el TFG. La necessitat de autoregular el seu desenvolupament: planificació, regulació i avaluació. Estratègies bàsiques d’elaboració, materials i recursos: El procés d’escriptura acadèmica, la interacció amb el tutor/a, planificació de la seva elaboració (Anàlisi de tasques i pla de treball). El procés de textualizació (Revisió bibliogràfica, estratègies de gestió i processament de la informació, elaboració de discussió i conclusions). La importància de les revisions (elaboracions parcials i estratègies d’actuació).

Modalitat:  curs presencial de 10 h.
Llengua: castellà/valencià.
Dates i horari:
Dimarts 20 de febrer de 2018 de 16 a 20 h.
Divendres 23 de febrer i dimarts 27 de febrer de 2018 de 16 a 19 h.
Lloc: Aulari Nord – Campus dels Tarongers.
Aula: N504

Reconeixement acadèmic: 0,5 ECTS.

Termini d’inscripció: del 31 de gener al 18 de febrer de 2018.

Per a inscriure’t:  polsa ací