Elaborar i escriure un projecte

 

Davant la incertesa i el continu canvi al qual està sotmesa la nostra vida avui en dia, saber planificar, identificar els nostres objectius i organitzar accions per assolir-los esdevé una competència imprescindible.
Cada vega més les assignatures dels etudis universitaris de grau inclouen l’elaboració d’un projecte (per exemple de gestió cultural, d’intervenció social, sobre una campanya publicitària, de màrqueting etc.). Aquesta activitat requereix d’una capacitat de planificació i d’organització.
L’objectiu general d’aquest curs és: aprendre a dissenyar i estructurar correctament qualsevol tipus de projecte.

El curs està impartit per Anna Giulia Ingellis, professora del Departament de Sociologia i Antropologia Social i Carmen Picazo, professora del Departament de Psicologia Social.

Els continguts a tractar són: La planificació: l’art d’imaginar i organitzar les pautes i les tasques per a aconseguir un objectiu. El vocabulari imprescindible per orientar-se i concretar idees en accions concretes. Els tipus de projectes i exemples de guions i convocatòries. De la idea al pla: un esquema i uns passos imprescindibles.

Modalitat:  Curs presencial de 20 h.
Llengua: Castellà.
Dates: Dimarts 20/02, dijous 22/02, dimarts 27/02 i dijous 01/03.
Horari: De 16 a 21 h.
Lloc: Aulari Nord – Campus dels Tarongers.
Aula: N404

Reconeixement acadèmic: 1 ECTS

Termini d’inscripció: del 31 de gener al 18 de febrer de 2018.

Per a inscriure’t:  polsa ací  (Curs cancel·lat)