Tècniques d’expressió escrita (valencià)

Campus Blasco Ibañez, enero 2011, Ivo Rovira & Ana Ponce

02NAUSET15

Coordinat per  Mª Josep Cuenca Ordinyana, professor del Departamento de Filologia Catalana e impartit per Betlem Cases Solsona, Llicenciada en Filologia Catalana.

Els continguts del taller són: 1. Comencem el viatge: ens agrada escriure? La motivació com a eina fonamental 2. Escriure: es naix sabent-ne? Responem algunes preguntes i desaprenem algunes idees preconcebudes 3. Passos per a construir un bon vaixell en una mar de lletres: adequació, coherència, cohesió 4. Com oferir als nostres lectors la velocitat de creuer que mereixen: alguns consells de construcció de l’oració per alleugerir la travessia 6. Dubtes en ruta? Recursos en línia per a solucionar ràpidament qualsevol contratemps 7. Agafem el timó per mars i oceans: pràctiques d’escriptura.

La metodologia de treball serà molt pràctica; hi haurà treball en equip i, a més, l’alumnat ajudarà en part a construir el curs amb les seues produccions.

MODALITAT:  Taller presencial de 20 h.
LLENGUA: Valencià.
LLOC: Campus dels Tarongers.
DATES, HORARI I AULES:
Dilluns 7 de setembre de 2015 de 9 a 14 h, a l’aula B5 de l’Aulari Oest.
Dimarts 8 de setembre de 2015 de 9 a 14 h, a l’aula B5 de l’Aulari Oest.
Dimecres 9 de setembre de 2015 de 9 a 14 h, a l’aula P1.05 de la Facultat de Magisteri.
Dijous 10 de setembre de 2015 de 9 a 14 h, a l’aula B5 de l’Aulari Oest.

RECONEIXEMENT ACADÈMIC: 1 ECTS / 2 Crèdits de lliure opció
Aquesta activitat està inclosa en la Guia de Cursos d’Estiu 2015 de la Xarxa Vives d’Universitats i es susceptible de obtenir reconeixement acadèmic en la resta d’Universitats de la Xarxa.  Si no ets estudiant de la Universitat de València, consulta en la teua Universitat les condicions de reconeixement acadèmic.

TERMINI DE INSCRIPCIÓ: Des del 15 de juliol al 2 de setembre del 2015.

PER A INSCRIURE-T:  polsa ací