Com fer un bon treball en equip

07NAUSET17

No són poques les ocasions en què existeix la necessitat d’afrontar un treball de forma grupal. El treball col·laboratiu és profitos tant a nivell personal com a nivell de l’equip involucrat.   Com liderar, repartir i adjudicar les tasques, o quines són les qüestions que impedeixen o afavoreixen un bon treball d’equip són part de les claus que aquest curs desvetllarà.

El curs està impartit per Joan Maria Senent Sánchez, professor del Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació.

Els continguts d’aquest curs són els següents: Actituds i estratègies que afavoreixen el treball en equip. Avantatges i dificultats d’eixe tipus de treball.  Aspectes necessaris: creativitat, recerca d’informació, participació, reflexió, etc   La metodologia del taller és eminentment pràctica. Es fonamenta en dinàmiques de grup i tècniques de simulació amb l’objectiu de trobar les actituds que afavoreixen o dificulten la cooperació en activitats col·lectives, tant en entorns educatius, com en entorns socials.

Modalitat:  Taller presencial de  20 h.
Llengua: Castellà/Valencià.
Lloc: Aulari Oest – Campus dels Tarongers.
Horari: de 9 a 14 h.
Dates i horari:
Dilluns 4 de setembre de 2017 a l’aula 23.
Dimarts 5 de setembre de 2017 a l’aula 24.
Dimecres 6 de setembre de 2017 a l’aula 25.
Dijous 7 de setembre de 2017 a l’aula 21.

Reconeixement acadèmic: 1 ECTS.

Termini d’inscripció: del 19 de juny al 31 d’agost de 2017.
 
Per a inscriure’t:  polsa ací