Banca ètica: Alternativa per a un nou sistema financer

VALENCIA ©22/5/01 MIGUEL LORENZO DEP DE ENFERMERIA

11NAUMAR17

En aquests moments de crisi econòmica on la banca tradicional a fet que les societats, i dintre d’elles les poblacions més desafavorides, queden presoneres de l’economia del màxim benefici i la supremacia dels interessos econòmics, cal reflexionar i idear un nou sistema financer amb connotacions més socials i ètiques.  Aquest taller mostra la necessitat i les avantatges de l’aparició d’un nou model financer basat en els fonaments de l’economia social.

El taller està impartit per Joan Ramón Sanchis Palacios, Catedràtic del Departament d’Organització d’Empreses de la Universitat de València.
Amb la participació de Raül Beltran Benages, Coordinador de Coop57 al País Valencià i Rosa M. García Asensio, Coordinadora de Enclau, Red para la financiación alternativa i membre del GIT de Fiare Banca Ética.

Els continguts del Taller són: Diners i consciència: funcionament del sistema financer actual. Finances alternatives i Banca Ètica. Ciutadania i construcció de la banca ètica en l’estat espanyol i en Europa. Transparència, estalvi solidari i economia Social

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

MODALITAT:  Taller presencial de 6 h.
LLENGUA: Valencià
LLOC: Aulari Oest – Campus dels Tarongers.
HORARI: De 16 a 19 h.
DATES, HORARI I AULES:
Dimarts 21/03 a l’aula 15.
Dijous 23/03 a l’aula 33.

RECONEIXEMENT ACADÈMIC ECTS: Taller sense reconeixement acadèmic en ECTS

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Del 22 de febrer al 19 de març de 2017.

PER A INSCRIURE’T:  polsa ací