Tècniques d’expressió escrita i redacció (castellà)

Campus Blasco Ibañez, enero 2011, Ivo Rovira & Ana Ponce

01NAUMAR17

Un dels vehicles de la comunicació dels esser humans és l’escriptura.  Si volem que allò que expressem per aquest mitjà ho siga de forma correcta hem de dominar algunes qüestions: des de les purament gramaticals a les estructurals.  Aquest taller té per objectiu contribuir a millorar la vostra expressió escrita per a l’elaboració de texts, tant en l’àmbit universitari com en el laboral o personal.

El curs està coordinat per Salvador Pons Borderia, professor del Departament de Filologia Espanyola e impartit per Cristina Villalba Ibáñez, professora del Departament de Filologia Espanyola.

Els continguts del curs són: Actualització de la normativa (RAE) pel que fa a accentuació, puntuació i diferents qüestions gramaticals.  La correcció d’estil. Revisió d’alguns dels errors més freqüents en l’escriptura: errors ortogràfics, errors gramaticals i errors lèxics. Redacció de textos: Planificació del text: etapes i estratègies retòriques; El procés de redacció: distribució de la informació, cohesió, coherència, ordre de paraules. Textos monogràfics i pràctiques de redacció: elecció del tema i selecció d’informació rellevant; adequació al registre; pràctiques de transformació de registre; pràctica d’estratègies argumentatives escrites.

És recomanable dur a les sessions del curs tablet o ordinador portàtil.

MODALITAT:  Curs presencial de 20 h.
LLENGUA: Castellà.
LLOC: Campus dels Tarongers.
HORARI: De 16 a 20 hores
DATES i AULA:
Dilluns 27/03 a l’aula 15 de l’Aulari Oest.
Dimecres 29/03 a l’aula B7 de l’Aulari Oest.
Dilluns 3/04 a l’aula 15 de l’Aulari Oest.
Dimecres 5/04 a l’aula 303 de l’Aulari Nord.
Dilluns 10/04 a l’aula 403 de l’Aulari Nord.

RECONEIXEMENT ACADÈMIC: 1 ECTS

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: del 22 de febrer al 25 de març de 2017.

PER A INSCRIURE’T:  polsa ací